Translate

3 Mart 2015 Salı

Berkin'i anma programına ilişkin

Merhaba dostlar,
Berkin’imizi kaybettiğimiz 11 Mart’ın yıldönümü yaklaşıyor. Berkin olmadan geçen 1 yılın ardından bir yemek ve anma düzenleyeceğimizi daha önce duyurmuştuk. Bu konudaki duyuruyu yaparken, daha detaylı bir açıklamayı sizlere bugünlerde yapacağımızı da belirtmiştik.
Daha önce 7 Mart yemek, 11 Mart anma olarak düşündüğümüz etkinlikleri tek günde birleştirip yapmayı aile olarak daha uygun bulduk. Gezi şehitlerinin ailelerinin katılımının daha rahat organize edilmesi, Ceylan Önkol’dan, Uğur Kaymaz’a, İbrahim Aras’tan Nihat Kazanhan’a tüm küçük yaşta öldürülmüş çocuklarımızın ailelerinin katılımının sağlanabilmesi ve hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle yemek-anma ve yürüyüşün aynı günde; 7 Mart 2015 Cumartesi yapılmasına karar verdik.
Bu konuda tüm duyuru ve organizasyon ‘Taksim Dayanışması’ tarafından yapılacaktır. Anma ve yürüyüşe ilişkin uyulması, yapılması istenecek her şey ailemizin onayıyla ‘Taksim Dayanışması’ tarafından duyurulup, yayınlanacaktır. 
Bugünden sonra Taksim Dayanışması twitter hesabı :
ve
Taksim Dayanışması web sitesi:
http://taksimdayanisma.org/ un yapacağı açıklamalar Berkin Elvan’ın hayatını kaybedişinin 1. Yılına ilişkin anma programının duyurusu olacaktır. Tüm dostlarımıza duyurulur.

4 Mart Çarşamba günü, Kartal Adliyesi'nde Hasan Ferit Gedik'in katillerinin yargılandığı mahkemede görüşmek üzere.

Berkin Elvan’ın ailesi adına:
Sami Elvan (Babası), Kenan Düzen (Dayısı)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder