Translate

9 Mart 2015 Pazartesi

Ailemizden Halkımıza

7 Mart Cumartesi günü Berkin Elvan’ın katledilişinin 1.yılı dolayısıyla verdiğimiz yemeğe katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Bizi yalnız bırakmayan ve yanımızda olup bizimle kol kola yürüyen Uğur Kaymaz’ın ailesine, Medeni Yıldırım’ın ailesine, Hasan Ferit Gedik’in, Ethem Sarısülük’ün, Ali İsmail Korkmaz’ın, Ahmet Atakan’ın, Mehmet Ayvalıtaş’ın, Metin Göktepe’nin, Fehmi Tosun'un, Hasan Ocak’ın ve tüm devrim ve demokrasi şehitlerinin ailelerine teşekkür ederiz. O gün yanımızda yürüyemeseler bile mesajlarıyla ve kalpleriyle bizimle olan Abdullah Cömert’in ailesine teşekkür ederiz. 

Taksim Dayanışması başta olmak üzere Gezi Şehit ve Gazileri Dayanışma Platformuna tüm organizasyon ve çabaları için teşekkür ederiz. Taksim Dayanışması’nın tüm bileşenlerine teşekkür ederiz. 

Grup Yorum’a, Halkın Hukuk Bürosu’na ve bizi yalnız bırakmayan tüm sanatçılara, gazetecilere, avukatlara, memurlara, işçilere, işsizlere, öğretmenlere, öğrencilere, gençlere, çocuklara teşekkür ederiz. 

Tüm sivil toplum kuruluşlarına, sendikalara, platform ve demokratik kitle örgütlerine teşekkür ederiz.


Cemevine gelip acımızı paylaşan siyasi partilerin değerli başkanlarına, yöneticilerine ve üyelerine, belediye başkanlarına, yürüyüş boyunca yanımızda olan değerli milletvekillerine teşekkür ederiz. 

Yemek için katkılarından dolayı Beşiktaş Belediye’sine ve temizlik hizmeti desteği veren Beşiktaş Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederiz. Tüm destekleri için Şişli Belediyesi’ne teşekkür ederiz. Kısacası o gün gelen gelemeyen tüm dostlarımıza, halkımıza teşekkür ederiz. 

Acımızı bizimle yaşadınız, bizimle paylaştınız. Var olun.
Berkin Elvan’ın ailesi adına:
Gülsüm Elvan – Sami Elvan – Kenan Düzen

Fotoğraflar için İleriHaber'e teşekkür ederiz.

Not: 7 Mart Cumartesi günü Berkin’in katledilişinin 1.yılı için Okmeydanı’nda yapılan anma ve Feriköy Mezarlığı’na yapılan yürüyüşte polis terörü ve provakasyonu olmayınca hiçbir olay yaşanmadığından dolayı kahrolan birileri, arzu ettikleri kargaşa olmayınca bunun üzüntüsüyle kendi sosyal medya hesaplarından kargaşa çıkarmak için iftira, hakaret, kin ve nefret kusarak provakatörlük görevlerini yeniden hayata geçirmişler… Acınası, aciz ve zavallı halleriyle baş başa bırakıyoruz onları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder