Translate

14 Eylül 2013 Cumartesi

Berkin'i okulda 'yok' yazdırmayın çocuklar

Pazartesi sabahı okullar açılıyor. Hepiniz yeni umutlarla ve heyecanlarla okulunuza gideceksiniz. Yeni hedefleriniz olacak çocuklar. Okuyun, sadece okulunuzda size öğretileni değil öğretilmeyeni de okuyun. Kitap okuyun evet bol bol kitap okuyun. Özgürlükçü, devrimci, demokrat yazarların yazılarını, eserlerini okuyun. Size dayatılan eğitim sisteminde başarılı olun ancak teslim olmayın. Siz, onların sizden saklamak istediği gerçekleri araştırın ve bulun çocuklar. 
Çocuklar okulunuza gidip gelirken çok dikkatli olun. Birbirinize sahip çıkın. Pazartesi okullar başlıyor çocuklar. 

Lütfen sınıflarınızda Berkin'i yok yazdırmayın. 
Öğretmenleriniz "Berkin nerede?" diye sorarsa; "Berkin ekmek almaya gitti, gelecek" diye cevap verin.
Berkin'i okulda yok yazdırmayın çocuklar.

7 yorum:

  1. Uyan çocuk, uyan. Öldüremediniz beni de. Buradayım ben de...

    YanıtlaSil
  2. Sürekli dua ediyorum iyi olacak tastamam sağlıkla uyanacak inşallah bu dünyada mucizeler var ve o olacak inşallah

    YanıtlaSil
  3. dostum rahat uyu

    YanıtlaSil
  4. Mekanın cennet olsun çocuk...

    YanıtlaSil
  5. Hic buyuyemeyeceksin cocuk, hic yaslanamayacaksin. Seni aramizdan alanlar ömurlerine devam edecekler haysiyetsizce, nefret salyalari sacarak. Ama sana söz hic unutulmayacaksin, ne zaman ki saksakcilar acacak agizlarini, onlara diyecegiz ki Berkin nerede? Berkin'e ne oldu? Unutursak kalbimiz kurusun kara gözlu gulen cocuk. Cennet varsa eminim oradasin cocuk, rahat uyu.

    YanıtlaSil
  6. Keske gidisine sahit olmasaydik Berkin inan cok üzüldük agladik senin yerin annenin babanin ablalarinin yani olmaliydi katiller koparip ayirdilar ait oldugun yerden :( seni asla unutmayacagiz gün gelir bu lanet düzen yikilir! elbet hesabi sorulur! Güzel gözlerinden öperim cocuk

    YanıtlaSil
  7. Berkin. Rahat uyu kardeşim. Çiçeklerin koynunda uyu. Bu güzel havada parklarda değilsin... Ama çiçeklerin koynunda uyu.

    YanıtlaSil